Comp-aS Hoofdkantoor Boekel Comp-aS
Bezuidenhout 1
5427 ER  Boekel
Nederland
Telefoon:  0492-326058
Email:  verkoop@Comp-aS.nl
 

Algemene Informatie.
Comp-aS heeft zich onder leiding van IT specialist Henk van Driel ontwikkeld tot professionele Oracle en Java trainer. Vanaf 1990 biedt Comp-aS onder namen als Orion, AS automatisering, Educom en AS informatica een breed pakket ICT diensten aan. Naast functiegerichte opleidingen en eindgebruikers-trainingen verzorgt Comp-aS ook de werving & selectie, bemiddeling en detachering van IT specialisten, trainee services, projectmatige software-ontwikkeling en consultancy.

Onze Oracle expertise strekt zich uit van ontwikkeling (Developer en Designer) en databasebeheer (DBA en DBO) tot de grote stroom internet-tools van Oracle. In het Java-blok vindt u trainingen van Java Basis tot en met J2EE Enterprise Java Beans en JDeveloper.


Partner OC ICT

In 2010 zijn we een samenwerking aangegaan met OC ICT. OC ICT is een opleidingscentrum dat zich heeft gespecialiseerd op het gebied van systeemontwikkeling en systeembeheer opleidingen voor de mainframe-omgeving. Naast trainingen op aanvraag (klassikaal, in-house, etc) worden maandelijks in Expertise Centra verspreidt over het hele land, trainingen verzorgt waarbij op individuele basis Oracle en Java trainingen gevolgd kunnen worden.

Partner Centric Training

Om onze opleidingen nog breder te kunnen aanbieden, hebben we een partner gezocht en gevonden in Centric Trainingen in Amsterdam. Vrijwel al onze Oracle en Java trainingen worden ook door hen aangeboden en in hun opleidingscentra verzorgd.
Samen zijn we medio 2003 een Blended Leaning Training gestart om 10 Centric ontwikkelaars bij te scholen tot het niveau van Oracle Certified Developer 6i.

Daarnaast kijken we uit naar mogelijkheden om trainingen meer af te stemmen op de vele Centric applicaties. Met dit soort samenwerkingen met grote leveranciers van applicaties, zoals Centric, proberen wij meer op maat oplossingen te bieden voor uw opleidingsbehoeften.